superior

Mercats

El turisme britànic ha esquivat Catalunya aquesta Setmana Santa

2 milions de britànics han sortit del seu país per fer turisme aquesta Setmana Santa. Cap destinació catalana ha estat entre les opcions i segments més demandats pels turistes del Regne Unit. Tot i que Espanya ha estat la destinació favorita a l’estranger, l’oferta catalana per a famílies, de platja, neu o ciutat no s’ha trobat entre les seves preferències.

ABTA, l’associació d’agents de viatges britànics, ha informat de les destinacions estrangeres escollides pels turistes del Regne Unit durant Setmana Santa. Pel que fa al sol i platja, segons ABTA, les Illes Canàries i Tenerife en particular ha estat la destinació més popular pels britànics. Seguida d’Egipte, amb Sharm El Sheik com a destinació de referència, que ha continuat amb un fort creixement ja iniciat en 2009. Tunísia i Turquia també han tingut unes bones ocupacions procedents d’aquest mercat.

El turisme familiar s’ha decantat pels parcs temàtics de Florida als Estats Units o els hotels del Carib. Els resorts alpins de Suïssa, França i Itàlia han triomfat entre els britànics que practiquen esports de neu.

En quant al turisme urbà – city break-, les cinc primeres ciutats escollides han estat Paris, Amsterdam, Dublín, Milà i Nova York.

Back to top button