superior

Mercats

TUI Travel diu incrementar reserves a Regne Unit i països nòrdics

TUI Travel, filial del grup alemany TUI, va facturar 2.877 milions d’euros menys entre els mesos d’octubre i desembre de 2009 (primer trimestre del seu exercici fiscal 2009/2010). Un descens del 7,8% que la companyia preveu millorar durant la resta de l’any i ha anunciat un increment de les reserves d’estiu del 6% al Regne Unit i del 40% en els països nòrdics.

El conseller delegat de TUI Travel, Peter Long, ha declarat que “el seu flexible model de negocis” els ha permès gestionar l’impacte en aquest últim període després de “el reforçament de la crisi”. Les pèrdues operatives de TUI Travel s’han incrementat en un 205%, pujant a 121 milions d’euros, comparats amb els 39,8 milions d’euros de pèrdues en el mateix període de 2008.

Esperen millorar resultats gràcies a un augment de la demanda, a l’establiment de sinergies i moviments estratègics. En aquest sentit, de cara a la temporada estiuenca, TUI Travel destaca l’enfortiment de les reserves i els preus que s’està produint, com per exemple l’increment de les reserves del 6% al Regne Unit i del 40% en els països nòrdics./Ag EP

Back to top button