superior

Destinacions

El mes del caviar i la setmana d’esquí Gai, nous reclams turístics de la Val d’Aran

La Val d’Aran organitzarà per primera vegada el Mes del Caviar, un esdeveniment gastronòmic que pretén crear paquets turístics al voltant d’aquest producte. També ha tornat a acollir aquest any “la Val d’Aran Gai”, la setmana de l’esquí gai, lèsbic, transsexual i bisexual, del 7 al 14 de febrer.

L’organització de la setmana de l’esquí Gai, la central de reserves Aran Vacances, Torisme Val d’Aran i Baquèira Beret, han ampliat i adaptat més oferta per aquest col•lectiu. Volen convertir la Val d’Aran en una destinació gayfriendly de referència en les zones de turisme de neu i de muntanya. Per això han creat paquets específics que contemplaven des d’una setmana d’estada amb hotel i forfait fins a adaptacions segons la disponibilitat, a tres, quatre o cinc dies.

En el Mes del Caviar a la Val d’Aran participaran restaurants que oferiran menús gastronòmics, elaborats amb caviar, fumats o carn d’esturió, i empreses d’allotjament, que organitzaran escapades gastronòmiques durant el mes de març. L’Aran vol ser pionera en la utilització del caviar com producte turístic, i per això, han articulat paquets d’escapades que combinen visites guiades a l’empresa Caviar Nacarii, restauració, allotjament o circuits termals i tractaments de bellesa.

Back to top button