superior

abajo

Mercats

Un 58% dels britànics té previst fer vacances a l’estranger

Més de la meitat dels britànics (58%) sortiran del seu país per fer turisme durant el 2010, però el 22% encara no ha decidit la destinació del seu viatge. El juliol de 2009 aquest percentatge de persones que tenien previst viatjar a l’estranger només era del 54%.

Són dades d’un estudi elaborat per First Rate Exchange Services, que posarien de manifest una lleu recuperació de la població del Regne Unit que farà turisme internacional. Per grups d’edat, dels 18 a 24 anys són els que realitzaran més viatges a l’estranger aquest any, un 64%. Contrasta amb el 54% del col•lectiu dels 35 als 44 anys. Per aquest grup les vacances a l’estranger en 2010, amb nens i família, pot considerar-se un luxe.

Els habitants de Londres són els que més viatjaran aquest any. Més de dos terços (el 68%) té previst fer vacances fora del Regne Unit. Per contra, els habitants de West Midlands són els que marcaran un percentatge més baix de turisme a l’exterior (el 54%).

Per als responsables d’aquest estudi malgrat el creixement en les expectatives durant la primera part de 2010 la demanada es dirigirà als grups de menys edat atès que moltes famílies podrien renunciar a les seves vacances o deixarien per més endavant la decisió. Segons evolucioni la situació econòmica durant 2010 el comportament dels britànics respecte als viatges podria modificar-se en positiu.

Back to top button