superior

Destinacions

Lloret Turisme presenta la destinació a una vintena d’operadors turístics esportius

Durant el mes d’octubre Lloret Turisme ha promocionat l’oferta esportiva de la destinació davant de 23 operadors especialitzats. Els professionals procedents principalment del Regne Unit i Alemanya han participat en un workshop i en dos viatges de familiarització segmentats per disciplines esportives. A més d’haver tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb els representants de la destinació han pogut veure in situ les instal·lacions esportives de Lloret.

Deu dels operadors especialitzats en natació i esports col·lectius durant la seva estada a Lloret van visitar les instal·lacions esportives del municipi que s’adequaven a aquests productes: la piscina olímpica municipal, els pavellons del Molí i Pompeu Fabra i els camps de futbol del Molí i de les pistes d’atletisme. Algunes empreses de Lloret que també han participat en el workshop: l’Hotel Samba, Guitart Hotels, Hotel Costa Encantada i Traveltec.

LloretEsportEn paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Els operadors que han visitat Lloret han quedat impressionats per la quantitat i la qualitat de les nostres instal·lacions esportives i per la seva ubicació cèntrica, un tret que valoren molt positivament a l’hora de programar una destinació dins el seu catàleg de productes.”

Actualment Lloret de Mar rep gairebé 50.000 turistes esportius, entre esportistes i acompanyants. El 2015 va tancar amb 49.144 visitants que van tenir com a motiu del seu viatge un esdeveniment esportiu. Recentment, la ciutat ha renovat el segell de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme per a les disciplines de: futbol, natació, atletisme, esports col·lectius i ciclisme en carretera.

Articles relacionats

Back to top button