superior

DestinacionsEmpreses

Nou programa turístic Catalunya Sènior

SERHS i Avant Viatges han creat la nova marca turística Catalunya Sènior enfocada al turisme de + 55 anys. El projecte compta amb la col·laboració de la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya) amb més de 500 entitats adherides.

Els impulsors expliquen que “Catalunya Sènior ofereix estades i circuits a preus molt assequibles per conèixer l’art, la història i la cultura catalana, desenvolupant activitats lúdiques que potenciïn la vitalitat i les seves relacions socials”. A Catalunya, el 17% dels catalans tenen + de 55 anys. Això forma un col·lectiu de 1’2 milions de persones de les quals viatja el 40%.  És per aquest motiu  que estem davant d’una oportunitat i un repte per a institucions públiques, privades i destinacions turístiques, afirmen.

Els impulsors han assenyalat que el projecte serà com un “imserso català” que ajudarà a mantenir l’ocupació en el sector hoteler en períodes de baixa ocupació i que recollirà als turistes en els propis centres socials i associacions.

D’entre les diverses activitats que recull el projecte en destaca les estades en hotels de Sol i Platja amb una selecció especial d’hotels de 3* i 4* amb totes les comoditats i serveis necessaris garantits per SERHS; estades culturals i temàtiques; circuits culturals; i excursions a mida. Entre els avantatges que proposa el programa es tenen en compte detalls i necessitats del públic + 55 com la recollida als propis casals, la possibilitat d’escollir amb qui es viatja, coneixement del territori per a les excursions, activitats lúdiques i animació dutes a terme per un equip de professionals, assegurança en cobertura mèdica, metges localitzables als hotels 24 hores, factor preu per sota dels principals competidors, entre d’altres.

Les empreses que l’impulsen són: Avant Viatges, amb experiència en 3ª edat amb equip de guies i animadors receptius i amb més de 16.000 clients en els seus circuits nacionals; i Rhodasol, la majorista de viatges de SERHS, que gestiona més de mig milió de viatgers l’any. SERHS és una de les quatre empreses homologades per SEGGITUR, entitat pública pertanyent a Turespaña, com a responsable de la comercialització del programa Europe Senior Tourism per a la temporada 2014-2015.

Articles relacionats

Back to top button