superior

DestinacionsEmpresesServeis

Wifi gratis per a turistes en 12.000 locals de Barcelona

El Gremi de Restauració de Barcelona està disposat a donar un salt espectacular en la connectivitat a la xarxa per a tots els clients de restaurants, cafeteries i bars de la capital catalana. Fins a 12.000 punts podran oferir connexió gratuïta en la què podria convertir-se en la major xarxa de connexió wifi comercial del món.

Els clients rebran el servei si es registren a la xarxa GuaiFi, sense necessitat de facilitar dades personals. L’activació serà automàtica en tots els locals de GuaiFi. Els negocis, per la seva banda, ofereixen un servei molt demandat sense necessitat de fer pública la clau de la seva pròpia xarxa i sense opció que ningú accedeixi als servidors particulars dels establiments.

Els turistes que visitin Barcelona trobaran cada vegada més possibilitats de connexió. Els establiments de restauració se sumen als 700 punts wifi que ja ofereix la ciutat comtal i que en poc temps sumarà 1.500 més en el transport públic, els parcs i els mercats de la ciutat.

L’ús del mòbil és ja imprescindible per a l’activitat turística que no es concep sense aprofitar les seves potencialitats. Les destinacions amb àmplies àrees de wifi gratuït alliberen els turistes de pagar roaming i per tant els permet un ús actiu de les aplicacions mòbils vinculades al turisme i al consum de serveis i productes.

La prova pilot s’ha iniciat en gairebé mig centenar de locals i la intenció del Gremi i de l’Ajuntament de Barcelona és implantar-la progressivament. Els establiments que es vulguin sumar-se a la iniciativa pagaran entre 15 i 30 euros mensuals.

Articles relacionats

Back to top button