superior

AllotjamentEstudis

Els càmpings esperen la seva temporada d’estiu amb rècord

Les notícies que arriben del sector del càmping sobre la temporada estival són més que optimistes. En alguns casos, d’eufòria continguda.

Les previsions són que superaran amb solvència ocupacions del 80% durant els mesos de juliol i agost i amb els bungalous ocupats pràcticament al 100%. Els turistes han reservat amb anticipació els seus allotjaments fixos com bungalous i mobilhome per a aquesta temporada d’estiu i els empresaris es lamenten de les limitacions que la normativa els imposa sobre l’ampliació de superfície del càmping destinada a aquesta tipologia. Un exemple, l’espai dedicat a les parcel·les tindrà una ocupació mitjana del 70% durant tot l’estiu davant de l’ocupació total dels bungalous.

En termes generals, els establiments de costa estan pràcticament plens mentre que els de l’interior i nord d’Espanya se situen amb opcions de tancar la temporada al 80%. La Federació Espanyola de Càmpings esperen obtenir unes xifres rècord aquest estiu. L’objectiu que apunta la federació és superar els 4,5 milions de clients i els 22,5 milions de pernoctacions a l’estiu i els 8 milions de viatgers i 40 milions de pernoctacions en el conjunt del 2019.

Articles relacionats

Back to top button