superior

Mercats

El Barça fa promoció turística de Catalunya al Japó

Una pretemporada més el FC Barcelona s’ha sumat a l’Agència Catalana de Turisme (ACT) durant la seva gira d’estiu per promoure entre els aficionats japonesos la marca Catalunya.

En aquesta ocasió les principals estrelles del club -Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Marc-André Ter Stegen, Sergio Roberto- protagonitzen un còmic amb el drac de Sant Jordi. Aquest còmic s’inspira en el joc de realitat virtual de l’ACT “Legends of Catalonia” que es va llançar per al mercat europeu i americà l’any passat i recentment s’ha presentat al Japó. La promoció de Catalunya es fa a través d’una aplicació mòbil que es pot descarregar en territori japonès i des d’on proposen diferents reptes als aficionats. Els guanyadors de cada repte aconseguiran entrades pels partits de l’equip blaugrana i samarretes firmades pels jugadors.

Els colors blau-i-grana i els paisatges de Catalunya protagonitzen tots els elements de la campanya. El futbol d’alt nivell s’ha convertit en un vehicle de gran impacte per donar a conèixer marques comercials i també destinacions turístiques. En aquest sentit, l’equip de futbol i el seu staff porten el logotip de la marca Catalunya al polo de passeig durant tota la gira de pretemporada i la marca també està en els camps d’entrenament.

El FC Barcelona és un dels grans actius internacionals de Catalunya que permet aprofitar la seva projecció en benefici de la destinació turística i el seu sector. Catalunya rep anualment gairebé 300.000 turistes japonesos i realitzen una despesa mitjana, per turista i dia, tres vegades més alta que la mitjana internacional.

Tota la informació al respecte a “Legendary Barça Fans”

FC Barcelona promociona Catalunya durant la gira de pretemporada als Estats Units

FC Barcelona promociona Catalunya durant la gira de pretemporada als Estats Units

 

Articles relacionats

Back to top button