superior

EmpresesMercats

Obren la convocatòria per incorporar nous becaris a les Oficines de Promoció Turística de Catalunya

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat està buscant un any més nous joves becaris per a les seves oficines de promoció turística d’Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Bèlgica, Estats Units i Espanya que depenen de l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

Han convocat un total de 9 places (2 a Frankfurt, 2 a Londres, 1 a Milà, 1 a París, 1 a Brussel·les, 1 a Nova York i 1 a Madrid) de formació en màrqueting turístic de Catalunya. L’objectiu de l’ACT és doble: “formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional”, han afirmat en un comunicat.

Per accedir a aquestes beques els joves no poden superar els 30 anys i disposar d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura); tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys, i tenir el certificat de nivell de suficiència de català i coneixement de l’idioma oficial del país de destinació.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2020) amb possibilitat de prorroga. La dotació econòmica de la beca varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros per a l’any 2020. Aquesta és la 22a promoció i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 184 joves.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 16 de setembre de 2019 http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/

Articles relacionats

Back to top button