superior

Destinacions

El primer joc de Realitat Virtual del món de promoció turística

Catalunya compta amb la primera experiència de realitat virtual lligada a un joc de PlayStation per captar turisme internacional. Es diu ‘Legends of Catalonia’ -segueix una atmosfera que recorda a Joc de Trons- i està protagonitzada per l’excapità del FC Barcelona, Carles Puyol; l’alpinista Edurne Pasaban; i els cuiners germans Roca.

La iniciativa ha estat presentada per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, que ha assegurat que es tracta “d’una campanya pionera a nivell mundial i la més innovadora feta mai a Catalunya, ja que per primera vegada al món, un organisme públic de promoció turística com és l’Agència Catalana de Turisme (ACT) utilitza un videojoc de realitat virtual per promocionar una destinació turística”.

L’objectiu és crear una experiència totalment immersiva que doni a conèixer Catalunya des de la “virtualitat” i acosti els jugadors a la “realitat”, diuen els creadors. L’empresa SONY, una de les principals companyies de la indústria dels vídeojocs i entreteniment a nivell mundial, el distribueix a la seva plataforma online per a tot el món i especialment als Estats Units. Per això, al voltant del joc l’ACT ha construït una campanya per promocionar Catalunya als Estats Units, ja que és un dels mercats turístics que més ha crescut en els darrers anys i un dels que major despesa genera, afirmen.

L’acció del videojoc transcorre en sis indrets emblemàtics de Catalunya: l’amfiteatre romà de Tarragona, la Seu Vella de Lleida, la muntanya de Montserrat, el Cadaqués dalinià, i el Mercat de Sant Antoni i la Sagrada Família a Barcelona.

Per saber més sobre com s’ha creat el joc “Legends of Catalonia” podeu visualitzar aquest vídeo https://youtu.be/FAoS4Zr2J5o

Articles relacionats

Back to top button