Mercats

Objectiu, 300 mil turistes xinesos a l’any

Espanya inaugurarà pròximament una oficina de turisme a Canton, amb l’objectiu d’atreure a 300.000 turistes xinesos dels dos milions que anualment visiten Europa.

El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha comentat des de Xina la importància del turisme en l’economia espanyola i ha sol•licitat al seu homòleg xinès la recerca de mecanismes que facin possible que Xina pugui jugar un gran paper en el sector turístic espanyol.

Aproximadament 30.000 turistes que visiten Espanya són d’origen xinès. La intenció del Govern espanyol és assolir que arribin 300 mil, el 15% del total que visita Europa. Per aconseguir-ho el ministeri inaugurarà properament una oficina de turisme a Canton.

Segons prediccions de la consultora Ivy Alliance Tourism Consulting Co., es produirà un increment del 6% de turistes xinesos en l’estranger. L’apreciació del yuan enfront d’altres divises és un dels factors que expliquen aquest creixement. Els operadors que treballen l’emissor xinès a Europa i Catalunya ja han detectat un augment de turistes que millorarà les dades de 2008.

D’altra banda, també s’espera que una de les destinacions més populars pels xinesos sigui Taiwán, a causa del recent acord entre ambdós governs que permet que els xinesos viatgin en paquets turístics i vols directes a l’Illa.

Back to top button