superior

Empreses

TripAdvisor comença a cotitzar en el Nasdaq

TripAdvisor cotitza des de finals de desembre com companyia independent en el mercat de valors Nasdaq sota el ‘ticker’ ‘TRIP’ després de completar el seu procés de segregació d’Expedia i després de ser inclosa recentment en el Standard & Poor’s 500 Index (S&P 500).

En un comunicat, l’agència de viatges ‘online’ ha ressaltat que aquesta nova etapa "referma el valor i el poder dels continguts generats pels usuaris" que participen amb les seves opinions i comentaris sobre hotels, destinacions, restaurants i punts d’interès.

A dia d’avui TripAdvisor compta amb més de 50 milions d’usuaris únics al mes i 20 milions d’usuaris registrats que ofereixen diferents punts de vista des de 188 països (el 96% de tot el món) que poden consultar-se a través de les aplicacions mòbils per a iPhone, Android, Nokia, Palm, Windows Phone 7 i iPad.

"La sortida a borsa de TripAdvisor i la incorporació al S&P 500 representen importants fites en la companyia i, al mateix temps, afermen el gran valor dels continguts generats pels usuaris", ha ressaltat el cofundador i conseller delegat de la companyia, Stephen Kaufer.

Back to top button