superior

Destacat

COMUNICATUR SEGUEIX CREIXENT: EL MITJÀ PROFESSIONAL DE REFERÈNCIA

COMUNICATUR s’ha consolidat com el mitjà de comunicació especialitzat de referència per al sector turístic de Catalunya. Durant el 2011 el portal ha incrementat prop d’un 35% el nombre de visitants i els professionals del turisme ha llegit 482.955 pàgines de notícies, un 17% més que en 2010.

En els darrers dotze mesos, més de 51 mil professionals han confiat en Comunicatur.info per informar-se generant 1.315.811 hits/impactes. Una tendència que trenca amb la realitat de bona part dels mitjans de comunicació especialitzats que están vivint una crisi d’audiència degut a la multiplicitat de suports, canals, plataformes i xarxes de comunicació que existeixen.

COMUNICATUR ha tancat l’exercici amb uns creixements espectaculars que confirmen el seguiment que té en l’àmbit sectorial del turisme català i español. La versió en castellà ha incrementat exponencialment les lectures obrint-se a visitants del conjunt de l’Estat.

El butlletí electrònic de notícies que es distribueix cada quinze dies a més de 10.000 contactes d’empreses i institucions del sector turístic també s’ha consolidat com una de les principals vies d’informació de la comunitat turística. La seva àmplia distribució entre agències de viatges, centrals de reserves, hotels, apartaments, cases rurals, càmpings, empreses d’activitats turístiques i complementàries, sector MICE, transport, universitats, associacions sectorials, institucions, administracions, etc ha contribuït a posicionar-lo com una eina que ofereix informació i coneixement de valor als professionals.

Distribució del butlletí:

 
AAVV- C.Reserves
1837
Hotels
1691
Càmpings
262
Cases rurals
1012
Apartaments
532
Transport
204
Empreses turístiques
1487
Oferta Complementària
389
MICE
150
Altres Empreses
575
Institucions Públiques
950
Guies turístics
690
Vips
380
Total
10159

El compromís de COMUNICATUR és manté ferm: oferir informació i coneixement de valor perquè els professionals turístics rebin la informació que els interessa. Continua amb la fita marcada l’abril de 2008, quan es va posar en marxa, d’omplir el buit deixat pels mitjans sectorials de turisme que tradicionalment s’editaven a Catalunya. Actualment, COMUNICATUR amb les seves diferents plataformes ja disposa d’un seguiment i penetració superior a qualsevol altre suport professional que hagi existit a casa nostra.

Back to top button