superior

Empreses

Paramount vol desbancar Disneyland Paris amb el seu nou parc de Londres

Fa un any es coneixia la intenció de Paramount de construir un parc temàtic al Regne Unit amb la clara intenció de fer la competència a Disneyland París. Els estudis de Hollywood basaran la seva oferta en les pel•lícules de la companyia com Star Trek, Titanic, Shrek o Indiana Jones.

Paramount Entertainment Resort tenia prevista la seva obertura el 2021 tot i que les últimes informacions posposen a 2022 la data per obrir les portes. A només mitja hora de Londres, estarà situat al districte de Kent, al sud-est de Londres i a la vora del Tàmesi. La promotora aspira a donar acollida a 40.000 persones diàries i una projecció anual de més de 14 milions de visitants.

El parc comptarà amb tot l’esperat en una instal•lació d’aquestes característiques: atraccions exteriors i interiors, restaurants, cinemes, espectacles i esdeveniments musicals per a tots els públics inclosos els shows nocturns a l’estil dels parcs Disney. Com a novetat aportarà un dels majors parcs aquàtics d’interior a Europa.

Tampoc voldrà deixar escapar el segment d’esdeveniments ja que crearà un gran espai preparat per acollir conferències, grans espectacles, esdeveniments musicals i esportius. L’allotjament també formarà part de l’oferta del parc. Els hotels aportaran un total de 5.000 habitacions

La inversió serà astronòmica, de 4.000 milions d’euros que finança la família Al-Humaidi, de Kuwait.

Articles relacionats

Back to top button