superior

Destinacions

Lloret de Mar, membre d’una xarxa europea per l’intercanvi de coneixement turístic

L’Ajuntament de Lloret de Mar —a través de Lloret Turisme, l’entitat de promoció turística de la ciutat— s’ha adherit a la xarxa European Cities Marketing. Aquesta organització, sense ànim de lucre, té per objectiu la millora de la competitivitat i el rendiment en l’àmbit turístic de les principals ciutats d’Europa a través de l’intercanvi de coneixement, la millora de les seves pràctiques en els àmbits de la gestió, la promoció i la comercialització, i la contribució a l’expansió de la xarxa de relacions per crear noves oportunitats de negoci.

La pertinença a aquesta associació internacional permet Lloret de Mar formar part de diversos grups de treball que van des del turisme de reunions a la gestió d’oficines i destinacions turístiques, els estudis de mercat, les targetes ciutat (city cards), passant per la gestió de la comunicació, així com les noves tecnologies de la informació i comunicació aplicades al turisme.

Amb aquest pas, Lloret continua treballant per posicionar-se com una de les destinacions turístiques de platja urbana del sud d’Europa amb una oferta completa i variada, que té molt a oferir i aportar al turisme europeu durant els propers anys.

Articles relacionats

Back to top button