superior

Organismes / Política turística

600 milions d’euros més per al Pla Renove

Els 400 milions amb els quals estava dotat inicialment el Pla Renove s’han esgotat en 10 dies. L’èxit de les ajudes ha dut al Ministeri de Turisme a sumar 600 milions més al fons del Pla.

El Pla Renove Turisme, comptava amb 400M d’euros de crèdits tous per a Pimes turístiques que desitgin millorar les seves infraestructures. Les empreses podien sol•licitar la línia de finançament fins a desembre de 2009 o fins a l’esgotament del pressupost. Els 12 mesos en realitat s’han convertit en poc més d’una setmana el que ha obligat al ministeri ha reaccionar amb celeritat.

El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha anunciat durant un xat amb internautes en el web del Plan E (Pla espanyol per a l’estímul de l’economia i l’ocupació) que la línia de crèdit per al finançament comptarà amb 600 milions d’euros més. El contingut de les declaracions de Sebastián als internautes es pot consultar en www.plane.gob.es

Els préstecs en condicions avantatjoses a baix interès (1,5% TAE) procedeixen de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) i ho canalitzen diferents entitats financeres.

Sebastián ha volgut remarcar que “el govern ha presentat el major pressupost per al sector turístic de la història, en una estratègia de llarg termini per a garantir la qualitat i el futur de la nostra oferta turística”.

Back to top button