Destinacions

Lleida aposta pel turisme enològic

Lleida comptarà amb una Ruta del Vi que s’integrarà en el programa Rutes del Vi d’Espanya impulsat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

D’aquesta manera Lleida es posicionarà com una destinació preferent per als aficionats al turisme enològic i formarà part del selecte grup d’onze rutes ja certificades a l’actualitat a tot l’Estat, entre les que també s’hi troba la Ruta del Vi al Penedès. La ruta lleidatana servirá a més per promocionar la Denominació d’origen (DO) Costers del Segre.

Abans però, durant el primer trimestre de 2009, la Diputació i l’Ajuntament de Lleida crearan un ens gestor que serà l’encarregat de certificar aquelles empreses que vulguin formar part d’aquesta ruta, ja siguin cellers, hotels, restaurants o d’altres entitats.

El projecte compta amb un pressupost de 75.000 euros, el 50% dels quals els aporta el Govern central. La resta venen de la mà de la Diputació, l’Ajuntament i les empreses participants.

La iniciativa reforça la campanya de promoció “Lleida amb els cinc sentits”, de la qual Comunicatur ja va avançar-ne els continguts el passat mes de juny (“Lleida amb els cinc sentits”, nova campanya de promoció).

Back to top button