superior

Allotjament

L’oferta hotelera de l’Hospitalet s’enlaira

La ciutat de l’Hospitalet de Llobregat comptarà amb les inversions de nous hotels que aprofiten el bloqueig que manté la capital catalana i proven desenvolupar-se en la ciutat veïna.

El primer en posar-se en marxa serà l’EasyHotel el juny de 2018. Serà el primer d’aquesta companyia a Espanya i estarà situat a prop de la Fira de Barcelona. Comptarà amb 200 habitacions i suposarà una inversió de 15 milions d’euros.

Estan previstos fins a vuit establiments més a la ciutat que aportaran unes 1400 habitacions. Actualment l’oferta hotelera de l’Hospitalet és de 15 hotels i 1.700 habitacions. Però és que l’ajuntament té reservats 20 solars per instal•lar-ne més equipaments hotelers en el futur.

El consistori està en negociacions amb els potencials inversors per atraure’ls a la ciutat i complir amb el seu pla de futur. Una aposta decidia per l’hoteleria que aportaria 35 establiments a l’Hospitalet, un municipi que l’any 2000 no comptava amb cap hotel.

El turisme de negocis forma part del projecte de desenvolupament econòmic de l’Hospitalet. L’alcaldessa ha declarat que estan formant a moltes persones perquè orientin el seu futur laboral cap a aquest sector.

Articles relacionats

Back to top button