superior

AllotjamentDestinacions

L’Hospitalet de Llobregat capta totes les iniciatives turístiques bloquejades per Barcelona

Els projectes que la ciutat de Barcelona rebutja o bloqueja estan trobant en el municipi veí de l’Hospitalet de Llobregat un lloc per desenvolupar-se. L’ajuntament d’aquesta ciutat no vol deixar escapar l’oportunitat i rep amb els braços oberts les iniciatives econòmiques vinculades al turisme.

L’Hospitalet facilita l’obertura de nous establiments d’allotjament davant la moratòria hotelera imposada per l’alcaldessa Ada Colau a la capital catalana. Aquells inversors que vulguin fomentar la planta hotelera a la segona ciutat més gran de Catalunya “són benvinguts”, ha declarat l’alcaldessa Núria Marín. El seu ajuntament i el Gremi d’Hotels de Barcelona han signat un acord justament per assegurar l’èxit de noves inversions.

El fet que Barcelona estigui immersa en una replantejament total del seu futur turístic està aturant nous projectes. La falta de seguretat jurídica i el desconeixement de l’enfocament que voldrà donar en un futur el consistori barceloní a l’activitat turística estan expulsant iniciatives que l’Hospitalet no vol perdre. Fins a sis zones ja tenen definits els terrenys per a noves construccions.

Recentment EasyHotel, la divisió hotelera d’EasyJet, va anunciar que obriria en 2018 el seu primer establiment a Espanya justament a l’Hospitalet. La inversió arribarà als 15 milions d’euros. La proximitat amb Barcelona fan d’aquesta ciutat un emplaçament molt atractiu.

Articles relacionats

Back to top button