superior

EmpresesTransport

Barcelona i Madrid es disputen l’aterratge d’AirAsia a Europa

L’aerolínia AirAsia, la major low-cost del continent asiàtic, estudia implantar-se a Europa. El seu conseller delegat ha confirmat recentment que estan analitzant diverses destinacions europees a les que pretén volar directament en el 2020.

Els aeroports de Barajas i El Prat formen part de l’estudi d’expansió que està realitzant de cara al proper any. Segons ha explicat en una entrevista exclusiva a l’eleconomista.es. AirAsia ha mantingut contactes amb AENA i també amb autoritats de Madrid i Barcelona, ja que Espanya és un dels mercats prioritaris per a la companyia tant pel que fa a viatges d’oci com de negoci.

A més d’Espanya, aquesta aerolínia que mou a més de 100 milions de passatgers a l’any i és la major companyia de baix cost d’Àsia, té interès en obrir rutes directes amb París, Praga i Sant Petersburg. El conseller delegat d’AirAsia també ha revelat que la intenció de la companyia no és únicament centrar-se en operar vols sinó entrar en el negoci de la venda en línia per convertir-se en una empresa tecnològica. Constata com Skyscanner o Expedia aconsegueixen grans beneficis sense córrer els riscos del sector aeronàutic, que és molt més inestable.

Articles relacionats

Back to top button