superior

Destinacions

Promoció conjunta de Barcelona i Saragossa

Turisme de Barcelona i l’Ajuntament de Saragossa han signat un conveni de col•laboració pel qual dissenyaran polítiques i estratègies de promoció conjuntes que afavoreixin ambdues destinacions.

L’èxit que està tenint l’Expo aragonesa dedicada a l’aigua i les bones connexions entre totes dues ciutats gràcies a la consolidació de l’AVE, han estat dues de les claus principals que han portat a tancar l’acord. Aquest contempla la realització de campanyes promocionals a través de l’AVE, l’organització de viatges de familiarització amb periodistes, la coordinació dels equips de treball de totes dues destinacions sobre la incorporació de noves tecnologies als serveis turístics, i el llançament de paquets turístics culturals de cap de setmana.

Els beneficis per a la capital aragonesa semblen evidents ja que es vincula a una destinació turística consolidada, tant a nivell vacacional com per a viatges de negocis. En el cas de Barcelona, però, la repercussió que la promoció pugui tenir és més difícil de quantificar, en especial, un cop finalitzi l’Expo. Tot i això, la iniciativa obre el camí per dur a terme acords semblants amb d’altres ciutats connectades per l’alta velocitat, espacialment amb Madrid.

Back to top button