superior

Destinacions

Creixement de l’enoturisme a Catalunya

L’Alt Penedès i El Priorat estan multiplicant els esforços per promoure la cultura del vi com un dels pilars de la seva oferta turística.

El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès està apostant fort per la marca EnoturismePENEDÈS i disposa d’un pla de màrqueting operatiu per a la difusió d’aquesta marca. Són freqüents les accions de promoció del Consorci per posar en valor els recursos de la comarca vinculats al vi. Recentment han posat en marxa la nova web www.enoturismepenedes.cat, i un vehicle de l’empresa Autocars Vendrell circularà amb un distintiu promocional del Penedès per tot l’Estat i Europa.

El Priorat per la seva banda compta amb un Pla de Foment Turístic pel període 2006-2009 que impulsa la recuperació de camins històrics i tradicionals de la comarca amb l’objectiu de posar en valor turístic el seu patrimoni natural, vitivinícola i oleícola. L’enoturisme és una de les activitats que aporta més turisme de qualitat i desestacionalitzat a la zona. De fet, el Priorat doblarà properament el nombre de cellers visitables dins la Ruta el Vi. Per al Priorat dos dels aspectes fonamentals de l’oferta d’enoturisme de la comarca són el paisatge i els allotjaments de qualitat.

Cada vegada més els turistes busquen oferta més diversa i especialitzada. El Priorat i l’Alt Penedès són dos exemples de dinamització constant de l’enoturisme a Catalunya.

Back to top button