superior

Destinacions

Lloret Turisme llança la campanya “Lloret, com a mi m’agrada”

L’entitat de promoció turística de Lloret de Mar ha llançat la nova campanya de promoció turística de la destinació. Sota l’eslògan “Lloret, com a mi m’agrada”, es mostren els atractius de la vila de la mà de protagonistes reals en una campanya que està adreçada al públic de proximitat, Catalunya i sud de França, i que tindrà presència en suports de televisió, premsa i especialment mitjans en línia.

Lloret Turisme ha mantingut novament l’aposta per treballar la proximitat i la credibilitat que ofereixen els protagonistes reals. En el cas de l’any passat, amb visitants que havien deixat un comentari negatiu de Lloret a les xarxes socials; i, enguany, amb persones que dia a dia viuen Lloret i en coneixen els seus millors racons.

Els protagonistes són persones de Lloret, o que hi tenen molta relació, que varen reaccionar a la crida d’ambaixadors que va fer Lloret Turisme i que s’han volgut mostrar com a “amfitrions de la vila”. És el cas de la família Bolos Pla, la Roser Mas i en Vicenç, i l’Estefanía i els seus amics. A més, hi ha prop d’una vintena d’ambaixadors més que, a través de selfies, il•lustraran els seus llocs preferits de Lloret.

Aquesta campanya es suma a altres accions de comunicació com el congrés de bloguers de viatges, TBEX, que va tingut lloc fa pocs dies i que va reunir més de 600 bloguers provinents de 39 països. Coneix més de la campanya http://viu.lloretdemar.org /Notícia emesa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button