superior

Destinacions

El FCBarcelona és un dels motors turístics de la Ciutat Comtal

El 6% dels turistes que arriben a Barcelona tenen com a primer motiu de la seva visita al Barça i genera 1,3 milions de pernoctacions.

L’impacte econòmic del club a la ciutat és de 759 milions d’euros, segons l’informe de Deloitte. El club blaugrana genera l’1,2 per cent del PIB total de Barcelona i ajuda a sustentar més de 15.000 llocs de treball. A més amb 1,5 milions de visites el museu Camp Nou Experience és una de les instal·lacions més visitades de la ciutat. La consultora indica en el seu informe que les pernoctacions generades pel Barça a la ciutat equivalen al 54% de les que genera el segment de turisme de reunions, congressos i esdeveniments.

Aquestes dades els presenta Deloitte per avalar la construcció d’unes noves instal·lacions denominades Espai Barça. El club té intenció de tirar endavant aquest projecte però es troba en un punt mort fins que es constitueixi el nou ajuntament de la ciutat. El projecte Espai Barça va ser aprovat pels socis a l’abril de 2014 i és un pla quantificat en 600 milions d’inversió que per a quan entri en funcionament, a partir de 2021, la consultora augura que proporcionarà més contribució al PIB de Barcelona i 917 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button