superior

abajo

DestinacionsFormació

Lloret de Mar preveu un horitzó d’incertesa per a la propera temporada

El sector públic i privat de Lloret de Mar han definit la nova estratègia de la destinació turística per afrontar la temporada turística 2021. Han situat la transformació digital de la destinació com l’eix principal d’aquesta estratègia.

Han definit dos objectius en el seu pla 2021:

Objectiu 1: Assegurar que tant agències de viatges com allotjaments turístics garanteixin un flux de visitants constant i coneguin totes les eines disponibles per aconseguir-ho, fins i tot si es produeixen canvis d’escenari inesperats. “En aquest sentit –comenta l’alcalde de Lloret de Mar- l’objectiu que ens hem fixat per la propera temporada és assolir entre un 70 i un 85% d’ocupació per la temporada d’estiu 2021”. En aquests moments es treballa amb l’escenari que l’activitat turística arrenqui per Setmana Santa i que, a partir d’aquell moment es produeix una apertura progressiva d’establiments fins a arribar a la temporada d’estiu amb una operativa propera a la normalitat.

Objectiu 2: Crear novament una destinació plenament adaptada en termes de seguretat pel visitant turístic. Per això, a partir del gener reeditaran el pla de treball endegat al març de 2020 per adaptar la destinació a les necessitats que plantegi l’evolució de la pandèmia.

També han definit dues etapes en el pla que se sintetitzen:

En la primera, per dotar els allotjaments i agències de viatges de coneixement i assessorament per la millora i posada en marxa de nous projectes digitals.

La segona etapa del pla per desenvolupar les mesures necessàries per adaptar la destinació als reptes de la temporada: mesures de seguretat i sanitat, ús de l’espai públic i platges, ús de la via pública o esdeveniments segurs entre d’altres.

Articles relacionats

Back to top button