Fires i Congressos

Nou impuls al Girona Convention Bureau

La Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Girona creen l’Associació Promoció d’Esdeveniments de Girona, associació sense ànim de lucre, per assegurar la continuïtat del Girona Convention Bureau.

L’Associació també compta amb la col•laboració del sector privat —103 empreses especialitzades en el turisme de reunions— i d’entitats públiques, com els conventions bureaux locals (Girona, Lloret de Mar, Olot, Roses i l’Escala).

Les actuacions es duran a terme a través del Girona Conventioon Bureau que passa a integrar-se dins del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i comptarà amb 161.000 euros per desenvolupar la seva activitat promocional i comercial.

Dins del pla d’actuacions destaca la participació en dues fires de turisme especialitzades (IMEX, de Frankfurt i EIBTM, de Barcelona); l’organització de workshops i de viatges de familiarització i premsa; i arran de la propera arribada del TGV a Girona es realitzaran accions de comàrqueting i presentacions de destinació en ciutats per on transcorre la línia d’alta velocitat amb la col•laboració de RENFE i SCNF.

El Barcelona Convention Bureau, entre els millors del món

El Barcelona Convention Bureau també és notícia, en aquest cas per un nou reconeixement. Segons una enquesta realitzada per Development Counsellors International (DCI), empresa nordamericana de màrqueting de destinacions, Barcelona compta actualment “amb el tercer millor i més útil Convention Bureau del món”. La mateixa enquesta situa Barcelona com la segona millor ciutat de turisme de reunions, superada només per Londres.

L’enquesta ha estat realitzada a 187 meeting planners, entre els quals hi ha CEO’s, directors de màrqueting, directors executius, juntes directives i directors de meetings del sector turístic. Per davant del Barcelona Convention Bureau, hi ha el London Convention Bureau i el seu homòleg de Singapur, el Singapore Exhibition & Convention Bureau.

[HOME]

Back to top button