Rumbo vendrà l’oferta turística de Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i Rumbo, l’agència de viatges on-line líder en vendes a l’Estat, han arribat a un acord per promocionar i impulsar conjuntament el turisme de les comarques de Lleida. Aquest conveni, que té com a objectiu incrementar les vendes i les pernoctacions de viatgers a Lleida, també permetrà enriquir l’oferta dels productes turístics de qualitat i reforçarà la imatge de marca de la demarcació de Lleida com a destinació turística.

L’acte de presentació de les claus d’aquest acord als empresaris del sector turístic lleidatà va tenir lloc el passat 14 de desembre a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i va comptar amb la presència d’una setantena d’empresaris turístics de la demarcació de Lleida i del vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich; el director de Tecnologia del grup Bravofly Rumbo, José Rivera, i el director del Patronat, Jordi Blanch.

L’agència de viatges on-line, per mitjà del seu portal www.rumbo.es, comercialitzarà un conjunt de productes turístics experiencials exclusius creats pels mateixos empresaris lleidatans i que tenen com a objectiu augmentar i intensificar l’oferta turística de qualitat de Lleida.

La campanya inclou també iniciatives de promoció com ara la creació a la seva pàgina web d’una secció dedicada al turisme a les comarques de Lleida, presència publicitària al portal de Rumbo, posicionament als cercadors i enviament d’ofertes a la base de clients de l’agència de viatges, que té més de 3,5 milions de clients registrats. A més, també donarà a conèixer la destinació mitjançant el perfil de Rumbo a Facebook, el canal de l’agència de viatges a Twitter i la xarxa de blogs de Rumbo.

L’acord preveu també la celebració de trobades amb empreses i institucions del sector, bloguers, viatgers socials, community managers i especialistes en màrqueting i comunicació. L’objectiu d’aquest tipus d’iniciatives, conegudes com a social trip, és propiciar un espai enriquidor per a l’intercanvi d’idees i d’experiències entre els diferents actors involucrats.

Una setantena d’empresaris turístics de la demarcació de Lleida van participar a l’acte de presentació del projecte a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, on van poder assistir a una xerrada tècnica sobre els requisits necessaris per crear el seu propi producte turístic i van poder seguir el desenvolupament d’un minitaller sobre màrqueting digital a cura dels experts de Rumbo.

Per al vicepresident i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida aquest acord representa un pas important en la seva aposta per situar amb força la presència de l’oferta turística de la demarcació a Internet, un mitjà que cada vegada empren més els viatgers a l’hora de reservar les seves vacances i sortides de caps de setmana i festius. Ambdós representants del Patronat van destacar la voluntat dels empresaris turístics lleidatans de treballar conjuntament per crear packs turístics nous.

Segons el director de Tecnologia del grup Bravofly Rumbo, José Rivera, “Lleida disposa d’una matèria primera de qualitat i amb aquest acord es tracta d’aplicar les noves tecnologies per vendre i promocionar el producte”.

En l’actualitat, experts de Rumbo i empresaris lleidatans ja estan treballant conjuntament en la confecció de diferents productes turístics, tant de les comarques de muntanya com de la plana de Lleida /Notícia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

[HOME]

0 0 0