superior

Aeri

Tres dies perdut deambulant per l’Aeroport del Prat

La policia va localitzar un viatger romanès que va deambular durant tres dies per la T1 de l’Aeroport del Prat de Barcelona perdut i sense menjar res. Una curiosa història amb final feliç.

Segons fonts policials, el viatger de 56 anys va perdre el vol de trànsit quan anava a reunir-se amb la seva filla a Tenerife. Va volar des de Targu Mures, a Romania, el 19 de desembre, i va arribar a les 21.10 hores al Prat per fer la connexió amb un vol fins a Santa Cruz de Tenerife, on havia d’arribar a les 9.45 hores del dia 20.

La filla en va denunciar la desaparició el 22 de desembre a la Policia Nacional a Tenerife al no localitzar-lo ni tenir notícies d’on es trobava, i es va poder constatar que l’home havia arribat al Prat però que no havia agafat el vol d’enllaç.

La policia Judicial de l’Aeroport va rebre l’avís el dia 23 i va fer diverses batudes per les terminals a la recerca de l’home amb la descripció que n’havia facilitat la filla, i finalment van trobar-lo a la zona de facturació de la T1.

El viatger va explicar que havia perdut el vol de trànsit i que estava a l’espera que la seva filla contactés amb ell perquè no tenia diners i no sabia “què fer”, i finalment va poder agafar un vol a Tenerife després de contactar amb la seva filla i que li comprés un nou bitllet d’avió./Ag EP

[HOME]

Back to top button