superior

Fires i Congressos

B-Travel ha superat en un 25% les xifres de la passada edició

La propera edició del saló tindrà lloc del 15 al 17 de març de 2024

El saló de turisme de Fira de Barcelona ha rebut la visita de més de 25.400 persones. B-Travel reforça la seva condició de major esdeveniment firal destinat al gran públic a la capital catalana per preparar la  Setmana Santa i les vacances d’estiu.

Els organitzadors han explicat que les destinacions més demanades pels assistents han estat indrets de proximitat dins de Catalunya o comunitats autònomes com Aragó, Andalusia, Balears o Castella-la Manxa. A nivell internacional ha destacat Argentina, Ceará al Brasil, Croàcia, Cuba o Portugal, entre d’altres.

Martí Sarrate – Marta Serra

El president del saló, Martí Sarrate, ha destacat que “B-Travel posa de manifest que la recuperació de l´activitat turística és una realitat” i ha assenyalat que “la celebració del saló li ha donat un gran impuls al sector perquè aquesta temporada sigui la de la gran remuntada després de la pandèmia”. Per la seva banda, la directora, Marta Serra, ha comentat que “a més de donar informació, els expositors han tancat un gran nombre de reserves, cosa que consolida B-Travel com la gran plataforma comercial per al mercat català, el més viatger de tota Espanya”.

Articles relacionats

Back to top button