superior

Destinacions

Vuit propostes per passar la Setmana Santa a Vilanova i la Geltrú

Activitats i experiències per a tots els gustos i edats, per fer en parella, família o amics posen al primer pla turístic aquesta vila marinera, gastronòmica i cultural

La capital del Garraf, molt ben connectada amb la resta de Catalunya, és una destinació privilegiada per la seva àmplia oferta. Ara proposa vuit activitats i experiències que el visitant no es pot perdre.

1.- Esmorzar de forquilla al costat del mar
Si al plaer de despertar-se davant del mar hi afegim un tradicional esmorzar de forquilla amb producte fresc de proximitat o peix de la llotja de Vilanova, assegurem un dia fantàstic. El Café del Mar, que es troba a un edifici declarat bé cultural d’interès local i té vistes al port, és el lloc ideal per a fer-ho.

2.- Practicar pàdel surf
Una activitat que no para de guanyar adeptes és el pàdel surf. Vilanova i la Geltrú, que té el segell d’Estació Nàutica de Catalunya, proposa un matí refrescant practicant aquest esport.

3.- Descobrir els cavalls del Parc Natural del Garraf
La Fundació Miranda és un refugi de cavalls, que viuen en llibertat a una zona del Parc Natural del Garraf. Passejar entre cavalls o fer una visita guiada ens permet conèixer millor aquest fantàstic animal.

4.- Tast de vins del Garraf
Vinyes verdes vora el mar… El massís del Garraf és també terra de vins, gràcies a les roques calcàries del seu sòl i a la brisa mediterrània. Fer un tast per descobrir les diferents varietats i cellers de la zona és molt recomanable.

5.- Pujar al tren de la història
Petits i grans gaudiran d’allò més al Museu del Ferrocarril de Catalunya, que mostra una interessant col·lecció de més de 50 locomotores i vagons, a més de diferents objectes de la història del ferrocarril.

6.- Molt patrimoni
Vilanova té altres sis museus que faran les delícies de tothom: la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, l’opulent Museu Romàntic Can Papiol, l’espai d’art modern Torre Blava – Espai Guinovart, el mariner Espai Far, el Centre d’Art Contemporani La Sala i el centre d’interpretació del romanticisme de la Masia d’en Cabanyes. Els set museus són accessibles amb el Ticket Museus, que permet visitar-los tots per només 10 euros.

7.- Conèixer la Vilanova marinera
Una proposta indispensable per una vila que sempre viu de cara al mar. Passejar pel barri mariner de Vilanova i la Geltrú significa endinsar-se en històries de pirates i de pescadors.
És possible fer aquest itinerari amb un guia. Duració: 1 hora i 30 minuts.

8.- Gaudir de la posta de sol en veler
El Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú us proposa embarcar en un veler al tombar la tarda per gaudir de la posta de sol.

A més a més coincidint amb la Setmana Santa, entre el 6 i el 9 d’abril, al passeig del Carme té lloc el Mercat d’Artesania, amb objectes de regal i decoració i productes artesanals.

Trobareu més informació sobre totes aquestes activitats, així com la possibilitat de reservar-les i fins i tot també l’allotjament, al portal Visit Vilanova.

Articles relacionats

Back to top button