superior

Reportatges

Arriba GamerLand Costa Daurada, esdeveniment d’oci digital i videojocs

Tindrà lloc a PortAventura Convention Centre del 5 al 7 d’abril i s’espera que atraurà a molt turisme jove

La Costa Daurada es convertirà en la capital dels eSports aquesta Setmana Santa gràcies a la celebració de Gamerland, un gran esdeveniment anual que combina tornejos de videojocs amb zones d’oci digital on es podrà gaudir de les darreres novetats de les consoles Playstation, Xbox i Nintendo. A més a més hi haurà altres activitats, com xerrades, joc lliure, làserbattle, cosplay, concursos, etc. En total hi haurà més de 200 llocs de joc durant els tres dies de l’esdeveniment que faran les delícies de tota mena de públic, tant de gamers experts com de famílies.

El preu de l’entrada general és de 13 euros i el de l’acompanyant és de 7 euros, però no permet jugar ni provar. Existeix un pack pels tres dies a un preu de 23 euros. Els nens menors de 6 anys entren gratis. Podeu comprar entrades AQUÍ.

Tot s’articula a partir d’una fase online classificatòria per a GamerLand a base dels videojocs més coneguts: Fifa, Fortnite, League of Legends, Valorant, Call of Duty, Overwatch… En aquest cas, destaca també el torneig virtual de Tenis Mutua Madrid Open. La inscripció en aquesta fase, que compta amb més de 3.000 euros en premis, es va tancar el dia 14 de març.
Destaca també que Gamerland Costa Daurada està apadrinada per Cristina López, coneguda com Cristinini, una reconeguda presentadora d’eSports, streamer i creadora de continguts que viu a Salou. Recentment ha presentat la fase final de la Kings League.

Pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’objectiu de Gamerland és posicionar la destinació com a seu de referència en oci digital i esdeveniments per ajudar a desestacionalitzar la temporada turística.
Per Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la cita és important, perquè «volem impulsar aquests esdeveniments innovadors d’oci que atrauen joves i famílies que segueixen les noves tendències dels egames. La Costa Daurada té la capacitat i les instal·lacions idònies per realitzar aquests nous formats».

L’acció s’emmarca en el Pla Conjunt de Promoció, on participa el sector públic (el propi Patronat de la Diputació i els de Salou, Cambrils i Vila-Seca) i el privat (mitjançant la FEHT, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona).

Més informació al web Gamerland Costa Daurada.

Articles relacionats

Back to top button