superior

abajo

Destinacions

Lleida s’apunta al màrqueting olfactiu

La Diputació de Lleida ha llançat un perfum propi que pretén captar les essències i aromes que es poden gaudir a tot el seu territori. Es tracta d’una iniciativa de promoció turística pionera a Europa que pretén donar a conèixer els encants lleidatans a les persones discapacitades.

El resultat és un perfum que recorda valors com la joventut, la frescor, o el dinamisme i aromes com els de la muntanya, la terra mullada o la pluja. Se’n distribuiran gratuïtament a hotels i d’altres establiments turístics i culturals i no es descarta de fer-ne edicions per comercialitzar-les.

Al marge d’aquest aroma, la cadena de perfumeries La Primavera, ha llançat el seu propi perfum lleidatà: aigua de Lleida. Segons l’empresa propietat de la família Aresté Collell, l’ajuntament de Lleida ha estat un dels seus primers clients que l’utilitzarà com a regal entre els visitants il·lustres de la ciutat.

Aquestes iniciatives vinculades a una destinació, s’apunten al màrqueting olfactiu seguint el camí iniciat per botigues de moda, restaurants o també el sector hoteler que està començant a desenvolupar aromes corporatius que permetin estrènyer els vincles amb el client.

Back to top button