Fires i Congressos

Ocitur: tres dies de debat turístic a Mataró

Els dies 16, 17 i 18 de maig se celebra Ocitur, el primer Congrés d’ Oci i Turisme de Catalunya, que tindrà lloc al Centre de Congressos del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus de Mataró.

Sota el títol de “Oci i Turisme del Segle XXI – Perspectives de Futur”, Ocitur aplegarà professionals, professors investigadors, estudiants i joves emprenedors, així com universitats del sector turístic i de l’oci, que investiguen per crear coneixement, productes, serveis i empreses. Aquesta primera edició del congrés, promogut per l’Escola Universitària del Maresme, pretén esdevenir un espai d’intercanvi d’informació, coneixement i experiència entre els seus participants i assistents.

L’objectiu d’ OCITUR és a més de crear un esdeveniment de caràcter acadèmic i tècnic, constituir un fòrum creatiu i innovador sobre turisme i oci.

Conferències com la del catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, Joaquim Solé, “La taxa turística és la solució?” o l’organitzada per Google Travel “La importància del mòbil, de telèfon a plataforma de e-commerce en el àmbit turístic” es combinen amb taules rodones on es debatran, entre d’altres, el màrqueting en les destinacions turístiques, la planificació i les polítiques turístiques, els nous reptes dels allotjaments, nous segments de mercat, els RRHH en el sector, diferents vies per a la construcció d’una marca, solucions tecnològiques en el turisme i l’oci i la responsabilitat social.

Paral•lelament a la programació del congrés, dijous 17 de maig tindrà lloc la jornada “Reptes de les TIC en el sector del turisme”, que comptarà amb diferents taules rodones, anàlisis de casos i conferències,vinculant les noves tecnologies amb el turisme, com ara les necessitats hoteleres, eines de fidelització per a destinacions turístiques i serveis de telecomunicacions per a càmpings.

La inscripció es pot fer a través del web www.tecnocampus.cat/en/web/OCITUR, on també hi ha tota la informació sobre l’esdeveniment.

Back to top button