Destinacions

Pirineus-Noguera Pallaresa i la Vall de Camprodon s’uneixen al programa Destinació de Natura i Muntanya en Família

Aquest mes de juliol, dues noves destinacions turístiques catalanes han rebut la certificació que les acredita com a Destinació de Natura i Muntanya en Família perquè ofereixen serveis i equipaments adaptats a les necessitats de les famílies amb nens segons els requisits marcats per l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

En el cas de Pirineus-Noguera Pallaresa el conformen 5 municipis (Sort, Rialp, Soriguera, Llavorsí i Baix Pallars) i 45 establiments d’aquestes localitats -entre restaurants, allotjaments, agències i empreses d’activitats- els que han obtingut la certificació i ja disposen de les plaques identificatives.

Aquesta destinació familiar pirenaica es situa a banda i banda del riu Noguera Pallaresa a les emblemàtiques valls lleidatanes que hi conflueixen: Vall de Baiasca, Vall de Romadriu, Vall d’Àssua, i Vall de Siarb.

Per la seva banda, la destinació familiar de la Vall de Camprodon (Girona) la formen cinc municipis: Camprodon, Sant Pau de Segúries, Vilallonga de Ter, Molló i Setcases. En aquest cas compten amb les plaques acreditatives 31 establiments dels cinc municipis: 17 allotjaments turístics, 5 empreses d’activitats, 7 restaurants, una oficina d’informació turística, i l’estació d’esquí Vallter 2000.

La marca d’especialització familiar l’atorga l’ACT a un municipi o conjunt de municipis que garanteixen serveis i equipaments pensats per a les famílies amb nens. S’inclouen la cura per l’atenció a les normes de seguretat, un ampli programa d’animació, instal·lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària.

Amb aquestes dues noves incorporacions, Catalunya compta amb 27 destinacions certificades com a Turisme Familiar (19 amb la marca de Platja en Família i 8 amb la de Natura i Muntanya en Família). Aquestes certificacions suposen 731 empreses adherides a la marca de Turisme Familiar arreu de Catalunya, entre establiments d’allotjament turístic, restaurants, empreses d’activitats, oficines de turisme i equipaments familiars.

Articles relacionats

Back to top button