superior

abajo

Destinacions

Andorra vol reforçar el turisme de salut

El Govern andorrà, amb la col·laboració del sector públic i el privat, ha creat la marca Andorra Health Destination per promoure la destinació de turisme de salut i benestar.

Es tracta d’un projecte d’Actua Empresa, l’agència de desenvolupament econòmic d’Andorra, al qual s’han unit una dotzena d’empreses del sector del Principat. L’objectiu és atreure visitants estrangers que identifiquin la destinació amb un lloc que destaca per la qualitat del servei que ofereix en l’àmbit del benestar. Per això dissenyaran productes específics que s’ajustin al que la demanada internacional busca. Aquest segment està en creixement a tot el món i Andorra el vol captar.

Andorra veu com una oportunitat explotar les seves capacitats en oferir des de tractaments termals i de bellesa a esport i activitats espirituals. Però també vol atreure la vessant més sanitària, lligada a les cirurgies i rehabilitació, per exemple. Els tractaments mèdics són una possibilitat però sobretot les recuperacions creuen que tenen un gran camp per explorar a Andorra.

Segons dades facilitades pel Govern una tercera parts dels seus visitants s’han desplaçat a Andorra motivats pel wellness. Ja es pot consultar la proposta de turisme de benestar i els primers paquets al web www.healthdestination.ad

Articles relacionats

Back to top button