Transport

Ryanair obre una nova base a London Southend des d’on volarà a Espanya

Ryanair basa tres avions a London Southend Airport a partir d’abril de 2019 per operar 13 rutes a vuit països, entre ells Espanya.

La companyia oferirà més de 55 vols setmanals des de l’aeroport, que portarà al voltant d’un milió de passatgers l’any. Ha anunciat una inversió de 300 milions de dòlars i la creació de 750 llocs de treball per aquest projecte.

Des de London Southend volarà a Barcelona, Reus, Palma, Alacant, Bilbao, Màlaga, Brest, Corfú, Cluj, Dublín, Faro, Kosice, Milà, Bèrgam i Venècia. Les connexions a aquestes destinacions es realitzaran amb fins a cinc vols setmanals.

L’aeroport també està adaptant la seva connectivitat amb la capital britànica. L’estació de tren de l’aeroport de Southend oferirà serveis directes des de la terminal fins a Londres i també comptarà amb el nou servei Crossrail –connexió ferroviària ràpida subterrrània que travessa Londres- que s’inaugurarà el 2019.

La instal·lació aèria vol créixer de forma significativa i la seva estratègia passa per assolir els 5 milions de passatgers l’any 2022.

Articles relacionats

Back to top button