superior

Allotjament

El Castell de Peralada té permisos per a un hotel

Un pla especial d’urbanisme permet construir un hotel dins el recinte del castell de Peralada (Costa Brava) declarat Bé d’Interès Cultural.

A més, modificarà altres elements com l’auditori o el pavelló de banquets. Algunes de les instal·lacions actuals s’enderrocaran i seran substituïdes per noves construccions. Amb aquests permisos el recinte, que ja disposa d’un Casino i espai de concerts pel Festival Internacional de Música, podrà augmentar la seva oferta amb allotjament.

L’administració ha donat llum verda urbanística amb la motivació de garantir una bona conservació i rehabilitació del patrimoni històric. Ara el Grup Peralada posa al dia el complex que tindrà més marge de desenvolupament d’activitats de negoci. Fonts del Grup ha declarat al diari Expansión que en aquests moments no tenen cap projecte d’hotel tot i que sí han aconseguit el permís per fer-ho.

La propietat ja compta amb un establiment hoteler en el mateix municipi de Peralada en el camp de golf i ara està immersa en la construcció d’un celler a la finca per valor de 30 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button