superior

AAVV i TTOO

Els ingressos de les agències de viatges estan creixent per sobre del 9%

El negoci de les agències de viatges i operadors s’ha incrementat un 9,3% en el primer quadrimestre de l’any, segons les dades facilitades per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). I en els dos últims mesos el creixement de les agències espanyoles ha superat el 10%, una dada molt positiva per al sector.

En aquesta mateixa línia de les agències de viatges, l’INE mostra que els ingressos en hostaleria acumulen un increment del 2,1% durant el quadrimestre, encara que la facturació en el sector de l’allotjament ha baixat lleugerament (-0,3%) mentre que la restauració ha augmentat (+ 3%).

A més, les agències estan emprant a més treballadors en aquests primers mesos. Sobre un 3% han crescut les plantilles respecte al mateix període del 2017. En el sector de l’allotjament el creixement de l’ocupació ha estat del 2,9% i un 1,4% en el de la restauració.

En els últims quatre exercicis els negocis de les agències han entrat en cicle positiu després de la crisi que va afectar fortament al sector abans del 2014.

Articles relacionats

Back to top button