Els ingressos de les agències de viatges estan creixent per sobre del 9%

El negoci de les agències de viatges i operadors s’ha incrementat un 9,3% en el primer quadrimestre de l’any, segons les dades facilitades per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). I en els dos últims mesos el creixement de les agències espanyoles ha superat el 10%, una dada molt positiva per al sector.

En aquesta mateixa línia de les agències de viatges, l’INE mostra que els ingressos en hostaleria acumulen un increment del 2,1% durant el quadrimestre, encara que la facturació en el sector de l’allotjament ha baixat lleugerament (-0,3%) mentre que la restauració ha augmentat (+ 3%).

A més, les agències estan emprant a més treballadors en aquests primers mesos. Sobre un 3% han crescut les plantilles respecte al mateix període del 2017. En el sector de l’allotjament el creixement de l’ocupació ha estat del 2,9% i un 1,4% en el de la restauració.

En els últims quatre exercicis els negocis de les agències han entrat en cicle positiu després de la crisi que va afectar fortament al sector abans del 2014.

0 0 0