superior

Fires i Congressos

Barcelona busca un esdeveniment que substitueixi Bread & Butter

La marxa a Berlín del certamen Bread & Butter, anunciada pels organitzadors la setmana passada, ha suposat un cop important per a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu les diferents institucions ja s’han posat a treballar per trobar un esdeveniment que substitueixi els bons resultats d’ocupació i generació de riquesa per a la ciutat aportats pel B&B.

L’alcalde, Jordi Hereu, ha proposat substituir la marxa d’aquest saló per la creació d’una nova fira de moda a la ciutat. Turisme de Barcelona “avala” la posada en marxa d’un nou projecte vinculat a la moda i augura bons resultats al nou esdeveniment. Segons comenta en un comunicat, “Barcelona ha demostrat que té potencial com a plataforma de moda i capacitat per generar una proposta potent, de qualitat i amb visió internacional”.

El nou projecte formaria part del calendari de turisme de reunions i d’esdeveniments de la ciutat per a aquest any 2009 que ja compta amb propostes potents com la celebració del Mobile World Congress (16 a 19 de febrer) o del Congrés Europeu de Cardiologia, amb una inscripció de 30.000 delegats (29 d’agost – 2 de setembre).

El president executiu de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, ha declarat: “estem segurs que la nova fira de moda que es proposa des de Barcelona serà un reclam de qualitat i interès que omplirà el recinte de Fira de Barcelona, així com els hotels de la ciutat”. I és que el paper del sector turístic barceloní és essencial per tal d’oferir unes prestacions de qualitat i a uns preus competitius de mercat a aquells organitzadors de fires que vulguin aterrar a la ciutat.

Back to top button