superior

Destinacions

Les platges catalanes, a punt per a l’estiu

Aquest estiu s’ha posat en marxa una aplicació gratuïta per a mòbils amb informació a temps real sobre prop de 300 platges catalanes en set idiomes.

La nova aplicació, PlatgesCat, aporta dades en temps real sobre la previsió de la qualitat de l’aigua, la bandera de salvament i socorrisme, el temps i la possible presència de meduses, i la seva perillositat. La informació també es pot consultar a través del web de l’Agència Catalana de l’Aigua.

A banda de la informació en temps real, l’aplicació ofereix informació detallada sobre les característiques de les platges, els possibles fenòmens naturals que es poden donar en el nostre litoral, així com també avisos de possibles incidències.

Més de 100 Banderes Blaves

Cal destacar que enguany, 89 platges de 40 municipis i 24 ports d’arreu de Catalunya han rebut la Bandera Blava, guardó que valora i premia la qualitat de l’aigua, la gestió ambiental, la seguretat, les instal•lacions i els serveis que ofereiexen.

Aquest distintiu l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), en col•laboració amb la Generalitat.

Articles relacionats

Back to top button