superior

AllotjamentEmpreses

Hard Rock segueix empantanegat a la Costa Daurada

El serial sobre el futur complex de turisme i oci de Hard Rock a Salou segueix sumant capítols de desconcert i desacords que segueixen afectant la imatge de projecte amb garanties.

Després de mesos sense notícies s’ha anunciat que serà la Generalitat de Catalunya la que avançarà els diners per a la compra dels terrenys al costat de PortAventura on s’hauria d’ubicar el complex. En concret avançarà a Caixabank els 96 dels 120 milions d’euros que costen els terrenys en els quals es construiran els hotels i casinos de Hard Rock.

L’administració catalana està pilotant l’operació per intentar culminar una inversió en l’espai de Vila-Seca i Salou en els que al seu dia es va anunciar el complex Eurovegas, després BCN World i ara Hard Rock.

La situació ha generat una batalla política entre els partits polítics fins i tot entre els socis de govern de la Generalitat que amenaça de bloquejar la compra. En el seu moment la Generalitat de Catalunya va anunciar que l’operació no costaria ni un euro públic. Ara s’ha sabut que assumirà aquest pagament i no recuperarà els diners fins a mitjans o finals de 2022.

Hard Rock segueix acumulant retards a Tarragona i si la qüestió dels terrenys s’empantanega en friccions polítiques el futur del complex, que tenia un pressupost de 2.000 milions d’euros, és encara més qüestionable. En diverses ocasions es va posar data a l’inici d’obres que mai s’ha efectuat, la sensació de poca serietat del projecte és clamorosa.

Articles relacionats

Back to top button