superior

Empreses

BCN World es queda sense Veremonte

Veremonte, impulsora inicial del complex BCN World, es retira. L’empresa d’Enrique Bañuelos confirma així el que preveien algunes veus que desconfiaven de bon inici d’una aliança amb aquest promotor, conegut per anunciar projectes que no fructifiquen per falta de finançament.

El Govern català va afanyar-se a presentar el projecte com una alternativa a l’Eurovegas del magnat Sheldon Adelson just quan va anunciar que no elegia Catalunya per instal·lar-se. La rapidesa en l’anunci per part de la Generalitat i el company de viatge escollit per salvar la inversió van aixecar les sospites que ara s’han confirmat.

En els últims mesos Veremonte ha anat donant missatges que preveien aquest desenllaç. Primer no va complir amb els terminis d’adquisició dels terrenys propers a PortAventura i va esgotar totes les pròrrogues, després va ser la Generalitat la que es va fer càrrec de la gestió d’aquests terrenys i ara diu que es retira del projecte. Les cares visibles de BCN World han deixat Veremonte, encapçalada pel seu conseller delegat, Xavier Adserà.

En les properes setmanes, segons informa La Vanguardia, Veremonte sortirà de les dues societats que compartia amb Hard Rock i amb Melco, amb les quals optava a una llicència de joc. Ara tot queda en l’aire i BCN World entra en una nova fase.

Les empreses interessades en BCN World són poques. Queden el grup Perelada, Melco i Hard Rock, poca inversió per a un macrocomplex com el previst. La Generalitat de Catalunya ha tret ferro a la notícia i destaca que ara els futurs  nous inversors podran negociar “directament i sense intermediaris” amb el Govern que és qui lidera directament el projecte.

Articles relacionats

Back to top button