superior

Destinacions

Policies de Barcelona dient als turistes que la ciutat és insegura

El que li faltava a la capital catalana per perjudicar encara més la seva imatge davant el turisme era veure a membres d’un sindicat de la Guàrdia Urbana advertint als turistes que Barcelona no és segura.

El Sindicat Professional de Policies Municipals ha iniciat una campanya en els espais més turístics de la ciutat repartint milers d’octavetes que denuncien l’increment de robatoris i de violència a Barcelona. Sens dubte es tracta d’una acció de força per pressionar a l’Ajuntament davant les seves reivindicacions laborals però la contribució al deteriorament de la imatge de la ciutat és inconcebible.

Policies assegurant que la capital catalana no és una ciutat segura. I per amplificar el seu missatge distribueixen el full volant en anglès, francès, alemany, italià, i fins i tot en rus, xinès, japonès i àrab. Els llocs escollits? doncs els més concorreguts pels visitants: la Sagrada Família, el Park Güell, voltants del Camp Nou, Montjuïc i del Maremàgnum. Vaja, tota una campanya turística d’àmplia repercussió.

El text inclou frases com: “No es distregui i cuidi bé les seves pertinences. Benvinguts a una ciutat amb llei, però sense vigilància”.

Articles relacionats

Back to top button