Formació

Programa Start-DMC Tourism, per empreses turístiques innovadores

Turisme de la Generalitat ha posat en marxa la quarta edició del programa de formació Start-DMC Tourism que s’adreça a emprenedors que tenen un projecte en l’àmbit del disseny i la comercialització d’experiències turístiques més emocionals.

La Generalitat vol “estimular la creació i consolidació de DMC’s (Destination Management Companies) a Catalunya, és a dir, empreses que puguin dinamitzar el territori. Per això, dona suport a la creació de producte turístic innovador i també a les empreses que volen reorientar la seva activitat.

El termini d’inscripció al programa està oberta fins el proper 15 de març quan es seleccionaran 12 iniciatives podran incorporar-se gratuïtament al programa. La durada de la formació serà de vuit mesos, les empreses seleccionades comptaran amb un tutor que els acompanyarà en el procés, seguiran un programa de formació pràctic per millorar la seva capacitat de gestió i obtindran diferents contactes que els podran orientar en la seva estratègia de creixement.

En les tres edicions anteriors, 34 empreses de diversos tipologies han format part d’aquest programa: agències de viatges, guies turístics, empreses de turisme actiu, empreses especialitzades en turisme de negocis i incentius, empreses que ofereixen experiències eno-gastronòmiques, etc.

Articles relacionats

Back to top button