superior

abajo

Destinacions

#inPyrenees, primer blogtrip internacional Pirineu de Girona

El Patronat de Turisme de la Costa Brava ha organitzat un blogtrip per projectar la seva oferta turística d’interior a les xarxes socials. Ha seleccionat un grup de deu blocaires internacionals que generaran continguts a través de les xarxes sobre els atractius i recursos naturals i turístics del Pirineu de Girona.

El Patronat ha volgut repetir experiència ja que el mes de maig va organitzar un altre blogtrip, en aquest cas per la destinació de costa: “arran de l’èxit de participació i difusió de la Costa Brava en el primer blogtrip internacional del mes de maig”, proposen “una nova acció promocional adreçada aquest cop a posar en valor els atractius del rerepaís”.

Segons informen, el primer blogtrip va generar en nou dies més de 14 milions d’impressions a Twitter arreu del món i va ser tres vegades durant una setmana Trending Topic mundial de viatges. “Actualment, hi ha més de 60 posts publicats, 25 dels quals han estat publicats al web de Lonely Planet, el mitjà en línia de referència de turisme i viatges a tot el món”. A més el Patronat recorda que en el mes de juliol el blocaire nord-americà, Gary Arndt, guru dels blocs de viatges, va visitar durant tres dies diversos indrets del Pirineu de Girona.

El programa d’activitats #inPyrenees passa per visitar la Cerdanya en avioneta, l’estació d’esquí i de muntanya Vall de Núria a cavall, la zona volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà a peu, entre d’altres visites.

Alguns dels blocaires assistents en el viatge són el britànic Paul Steel, blocaire especialitzat en viatges de senderisme i excursionisme gestor del portal www.baldhiker.com i amb més de 177.000 seguidors al Twitter; les nord-americanes Julie Collazo, editora en cap de www.matadornetwork.com, comunitat de viatges dedicada a la creació i difusió de continguts online de forma interactiva, i Kathryn Marie Halverson, editora de la revista de viatges National Geographic amb presència a les xarxes socials; i l’asiàtica Nelly Huang, blocaires de viatges del portal www.wildjunket.com i col•laboradora de Lonely Planet.

El Blogtrip internacional Pirineu de Girona pot seguir-se des dels perfils @visitcostabrava, en anglès, @pirineudegirona, en català i castellà, a més, del hashtag #inPyrenees.

Back to top button