superior

abajo

Destinacions

Un Bus turístic per descobrir el Garraf

El Consorci de Turisme del Garraf i l’Agència de Promoció del Turisme de Sitges han posat en marxa la ruta El Garraf dels Sentits que realitza un bus turístic fora de la temporada d’estiu.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aportar valor afegit al sol i la platja, el producte estrella de la comarca del Garraf. Per això els visitants descobriran aspectes naturals –flora, fauna i geologia— del Parc del Garraf, així com al patrimoni relacionat amb l’activitat agrària i els productes del territori.

El punt de sortida i arribada és la localitat de Sitges. La ruta guiada té una durada de tres hores. Durant el recorregut els turistes visitaran una masia reconvertida en escola de natura on s’organitza un taller del tradicional formatge mató, també passejaran entre vinyes i realitzaran una tast de vins en un celler centenari.

Segons informa la Diputació de Barcelona, la visita El Garraf dels Sentits està adreçada al turisme de proximitat i a totes aquelles persones amb un interès especial per la natura i per l’enologia, especialment als turistes allotjats a Sitges, Vilanova i la Geltrú i el Baix Llobregat.

El bus turístic del Garraf té previst realitzar el recorregut en dissabtes alterns fins el mes de maig de l’any vinent.

Back to top button