superior

Organismes / Política turística

Nou finançament per a projectes turístics innovadors i per a joves emprenedors

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha obert el termini per sol•licitar les línies d’ajuts al finançament del sector turístic Emprendetur I+D+I, per empreses amb projectes innovadors , i Emprendetur Joves Emprenedors, dirigit menors de 40 anys.

Aquests dos programes formen part del programa Emprendetur anunciat pel Consell de Ministres el passat mes d’octubre. Aquestes dues línies estan dotades amb 48 milions d’euros i concretament estan orientades a facilitar l’accés a fonts de finançament que permetin als emprenedors posar en marxa els seus projectes.

Les condicions dels préstecs són més favorables a les ofertes pel mercat (5%) i per als joves emprenedors s’elimina l’exigència de presentar garanties.La data límit per fer la sol·licitud dels préstecs és el proper 10 de desembre.

Poden accedir al programa Joves Emprenedors els menors de 40 anys o empreses que tinguin menys de 2 anys de vida on l’edat mitjana dels socis no superi els 41 anys. La dotació del programa és de 20 milions d’euros. Es pot finançar fins el 100% de la proposta amb un màxim d’1 milió d’euros.

El programa I+D+I està dotat amb 28 milions d’euros per a projectes turístics amb innovació tecnològica o de desenvolupament de productes en tecnologia i turisme. L’import màxim concedit per projecte és d’1 milió d’euros amb un màxim finançable del 75% i amb garanties per un import del 36% del préstec concedit.

Més informació: www.innpulsaturismo.es

[HOME]

Back to top button