superior

abajo

TT.OO. AA.VV.

Les agències catalanes reclamen un segell identificador

El president d’UCAVE, Rafa Serra, ha reclamat a l’administració més suport i ha sol•licitat a la direcció general de Turisme de Catalunya la creació d’un segell identificador per a les agències que permeti al consumidor reconèixer quines són legals i compleixen amb totes les garanties. El segell podria estar en marxa a la tardor.

La directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, ha explicat que “el segell per a les agències podria engegar-se a partir del setembre, perquè és una millora necessària perquè els consumidors identifiquin ràpidament una agència de viatges amb la seva llicència corresponent”.

Serra demana un major control de l’intrussisme i una severa aplicació de les sancions. “Hem de ser més inflexibles amb aquest tipus de casos, per exemple amb la recent denúncia de centenars de consumidors per una presumpta estafa de viatges barats a Tailàndia; només d’aquesta manera podrem pressionar més per eradicar pràctiques que perjudiquen greument els viatgers i el sector”, ha apuntat.

Marian Muro, destaca “el bon clima de diàleg entre administració i sector, imprescindible perquè les coses funcionin”. Ha declarat que des de l’administració s’ha treballat per reforçar el turisme emissor a Catalunya i per això les accions han anat més orientades al receptiu, si bé la seva intenció és equilibrar la balança i treballar també el turisme emissor català, fomentant la relació amb les agències de viatges.

Back to top button