Empresa i Ocupació, en mans de l’economista Francesc Xavier Mena

El catedràtic d’Economia Francesc Xavier Mena ha estat triat pel nou president de la Generalitat Artur Mas per fer-se càrrec de la Conselleria d’Empresa i Ocupació, que inclou l’àmbit del turisme. Mena, fins ara professor d’Esade, és expert en anàlisi industrial i consultor d’empreses internacionals.

Pel que fa a la seva experiència en el turisme –sector que quedaria inclòs dintre d’aquesta conselleria-, Mena ha estat director de Consultur, Consultores Turísticos SA (Grup Editur, i actualment Tea-Cegos); vocal de Tourism European Network (Eurostat); i membre del consell editorial d’Annals of Tourism Research.

Des d’Esade, la seva directora general, Eugenia Bieto, ha valorat Francesc Xavier Mena com a un "economista molt preparat, expert en microeconomia i en economia de l’empresa". També el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha destacat la trajectòria del nou conseller i ha recordat que “es tracta d’una persona en contacte amb el món empresarial per la seva experiència com a consultor de projectes i organismes internacionals”. / Ag. EP

0 0 0